Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
26.10.2017
Кметът Калин Каменов откри фотоизложба, чрез която се дава началото на създаването на спортен музей във Враца

Кметът Калин Каменов откри фотоизложба, чрез която се дава началото на създаването на спортен музей във Враца

Кметът Калин Каменов откри фотоизложба, представляваща снимки на природни и културно - исторически места и обекти на Враца, както и снимки, запечатили спортни моменти. Целта на събитието, което се инициира от общественика Христо Илиев е със средствата от продадените фотоси, да се даде началото на създаването на  спортен музей, където ще бъдат показани успехите на врачанските спортисти.

„Това, което прави Христо Илиев е достойно за уважение. Факт е и поредната родолюбива инициатива, която той организира и е свързана с историята на нашия град. Тук, след време ще имаме снимки от спортните успехи на наши клубове по борба, плуване, лека атлетика, баскетбол, водна топка, както и на футболния отбор „Ботев“ /Враца/. Важното е всеки спортист  да има желание и воля и неговият успех ще бъде увековечен за вечни времена в музея на славата!“ - каза при откриването Калин Каменов.

Инициаторът на изложбата Христо Илиев благодари на Община Враца и на ръководството на ПОФК „Ботев“-Враца за подкрепата, която са оказали за реализирането на идеята и организирането на събитието.

Във фотоизложбата, която е представена в Синята зала на Младежки дом са показани над 60 снимки. На откриването присъстваха спортисти, общественици и бизнесмени.