начало » Новини
21.11.2017
Кметът Калин Каменов ще зарадва с подаръци за Коледа 4 годишно момиченце

Кметът Калин Каменов ще зарадва с подаръци за Коледа 4 годишно момиченце

4 годишно момиченце ще получи желаните подаръци за Коледа от кмета Калин Каменов, след като бе избрано в рамките на 15-то издание на благотворителната кампания „Осинови врачанско семейство“. Зам.-кметът Петя Долапчиева ще зарадва с подаръци за празниците 6 годишно момченце.

 „Семейството е нашата опора в трудните дни, топлият огън в мразовитите нощи, здравото рамо, на което се опираме, когато имаме трудности, нашата радост и усмивка. То е мястото, където заедно чертаем светли пътеки и се радваме на останалата диря след нас. Семейството е нашето всичко. Нека във всеки дом да има много усмивки! Бъдете живи и здрави, щастливи, обичайте се и се подкрепяйте! Честит празник!“. С тези думи зам.-кметът Петя Долапчиева приветства присъстващите на откриването на кампанията, която се проведе във фоайето на НЧ „Развитие 1869“.

 

На коледната елха в читалището бяха закачени желанията на 106 деца от социално слаби семейства, които тази година са включени в каузата. Инициативата бе открита с музикално - художествена програма, в която участие взеха възпитаници от детска градина „Българче“ и представители от Младежки център.

Директорът на СНЦ „Дом на техниката“ Евелина Васкова връчи плакет на зам. - кмета Петя Долпчиева, във връзка с 15 години от старта на кампанията „Осинови врачанско семейство“.

В благородното начинание се включиха още председателят на Общинския съвет Румен Антов, зам. областният управител Мирослав Комитски, директори на институции, граждани.