начало » Новини
23.11.2017
Община Враца е с 5 номинации за Вторите годишни награди на Министерството на туризма

За втора поредна година Община Враца е номинирана и участва в годишните награди на Министерството на туризма. 5 са подадените инициативи и обекти, които да бъдат включени в надпреварата и 5-те от тях са одобрени.

В категория „Туристическо събитие“ са номинирани Национален фолклорен събор „Леденика“, част от който е и Северняшката сватба, Традиционният врачански есенен панаир и Фестивалът за древни култури „Слънцето на Тодорка“. В категория „Туристическа атракция/обект“ номинирани са: Етнографско-възрожденският комплекс „Св. Софроний Врачански“ и Развлекателен парк „Леденика“.

Можете да подкрепите Враца за най-добро туристическо събитие на: http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/, както и  номинираните в категорията „Туристическа атракция“ на: http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/.

Гласуването в категориите е ограничено на база IP адреси и се прави само веднъж. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.

В първото издание на годишните награди на Министерството на туризма Национален фолклорен събор „Леденика“ спечели първо място в категорията „Духът на България“.