Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
21.04.2009
Благотворителен търг се проведе във фоайето на Градската концертна зала във Враца в навечерието на Великден.

Благотворителен търг се проведе във фоайето на Градската концертна зала във Враца в навечерието на Великден.

Изложбата-базар е инициатива на Община Враца и на детските градини от общината. На него граждани, държавници и общественици можаха да си купят вкусни пролетни блюда. В благотворителната инициатива се включиха всички 17 детски градини от общината. Детските заведения изненадаха присъстващите с оригинална изработка на козунаци, писани великденски яйца, пити, украси.

Целта на великденския базар беше набиране на средства за самите детски заведения, както и да се закупи система за видеонаблюдение. Система за видеонаблюдение ще донесе повече сигурност, както за преподавателите, така и за ученици и родители, коментира инж. Тотю Младенов.

С парите събрани на благотворителна Коледна изложба миналата година е извършена операция на сляпо дете, което вече вижда. Ястията се предлагаха на цена от 2 до 30 лв. Благотворително ястия закупиха, кметът на община Враца инж. Тотю Младенов, зам.-кметовете Силвия Драйчева, Тони Милева, д-р Слави Георгиев, председателят на Общинския съвет Николай Коцев, представители на общинска и областна администрация.

    

Н. Божилова

#
# # # #