Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
21.12.2017
ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНА КОНСУЛТАЦИЯ за Наредба за изменение и допълнение на Наредба за организация на движението при кратковременно платено паркиране – „Синя зона – гр. Враца.

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 Общински съвет – Враца организира обществена консултация във връзка с Предложение за приемане на Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за организация на движението при кратковременно платено паркиране – „Синя зона – гр. Враца, за което уведомява обществеността и заинтересованите физически и юридически лица.

Предлаганото изменение на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за организация на движението при кратковременно платено паркиране – „Синя зона – гр. Враца е във връзка с приложението чл.99а от Закона за движение по пътищата и чл.55 от ППЗдП, с цел улеснение на гражданите с трайни увреждания, ползващи услугите на ОП „Паркинги и гаражи“ – Враца.

 

Обществената консултация ще се проведе на 16 януари 2018 г. от 17.00 ч. в Конферентната зала на Община Враца.

 

На основание чл.26, ал.3 от Закона за нормативните актове на интернет страницата на Община Враца е публикуван проектът, придружен с мотиви за неговото приемане.

 

Предложения и становища могат да бъдат направени и на e-mail: obsavet@vratza.bg или подавани в писмен вид в Центъра за административно обслужване  на  Община Враца.

  

С уважение,

Румен Антов

Председател на Общински съвет - Враца           

#
# # # #