Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
22.12.2017
Каменов: 2017 година бе натоварена, но успешна в подобряването и развитието на инфраструктурата и образованието

Каменов: 2017 година бе натоварена, но успешна в подобряването и развитието на инфраструктурата и образованието

„Напрегната и натоварена бе 2017 година за мен и моят екип, но успешна в подобряването и развитието на инфраструктурата и образованието.“. Това каза пред медиите кметът Калин Каменов. Той благодари на представителите на средствата за масово осведомяване за активната им позиция, за сигналите, които са подавали, защото по този начин са разрешени много проблеми и са дадени отговори на редица въпроси на жителите на Враца.

На последната за тази година пресконференция, на която присъства и екипът на кмета, Каменов направи равносметка на извършените дейности през 2017 г. В отчета бе посочен напредъкът по Водния цикъл, асфалтирането на улици в града, селата и пътни отсечки между населените места, подобряване на спортната и образователната инфраструктура, налагането на строги мерки за ред и спазване на правилата, въвеждане на свръх-иновативна система за видеонаблюдение, чрез която се увеличава сигурността на гражданите и се затяга контрола на пътя.

Каменов подчерта, че през 2018 г. във Враца предстоят много строителни дейности в целия град – обновяване на жилищни сгради по Националната програма, ремонт на пешеходната централна градска част, на учебни заведения, спортни бази и площадки. Приоритет на Община Враца за 2018 г. ще бъде образователната инфраструктура, допълни още кметът.

#
# # # #