Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
17.01.2018
Инвеститор откри нова технологична линия във Враца

Инвеститор откри нова технологична линия във Враца

Нов производствен цех беше открит във Враца. Инвеститорът на технологичната линия е ЛОМИНИ ООД, а вложените средства са на стойност 1 417 600 лв. На официалното представяне на модернизираната система присъстваха кметът Калин Каменов, заместник-кметът Мария Попова, управителят и собственик на фирмата Христо Стоянов, търговският директор Стоян Стоянов, партньори, служители и работници.

„С откриването на новия производствен цех се надявам, че ще се даде началото на още много бъдещи инвестиции, които ще стартират във Враца през тази година. В града ни има работна ръка, която трябва да бъде открита. Радвам се, че сте намерили специалисти тук и се надявам да си ги пазите. Пожелавам ви успешна година и да се превърнете в една от печелившите компании в страната и чужбина. На добър път!“ – каза при откриването Калин Каменов и заедно с управителя Христо Стоянов прерязаха лентата на новия цех, в който ще бъдат разкрити 5 работни места.

 

Финансирането на базата във Враца е част от реализиран проект на фирмата „Внедряване в производство и пазарна реализация на иновативна система за закрепване на камера върху предпазна каска“. Чрез проекта ще бъде реализирана на пазара иновационна в световен мащаб система за закрепване на камера върху предпазна каска - "Bubble". Продуктът ще се използва от любители и професионалисти в спортни, екстремни, развлекателни и тренировъчни дейности, специализирани служби в обществена полза и др., които директно заснемат и представят изображения от околната среда.

Търговският директор Стоян Стоянов посочи, че до края на годината ще реализират продукта като крайно изделие, а междувременно ще поемат поръчки в автомобилната индустрия и високотехнологичните сектори, които също имат нужда от изработване на различен вид пластмасови изделия и инструменти. „Надявам се тази инвестиция да е само началото и да открием още работни места за млади и мотивирани хора в нашето високотехнологично производство.“, добави Стоянов.

Водосвет за здраве и просперитет отслужи отец Аспарух.

#
# # # #