начало » Новини
11.10.2018
За поредна година Община Враца се включва в инициативата „Мениджър за един ден“

За поредна година Община Враца се включва в инициативата „Мениджър за един ден“

Община Враца ще участва в 17-тото издание на инициативата „Мениджър за един ден“, в която ръководни постове в институцията се заемат от ученици и студенти в града. Събитието, което ще се проведе на 30 октомври 2018 г., се организира от фондация „Джуниър Ачийвмънт“ (JA Bulgaria) и дава възможност на младежи да се запознаят с управлението на града отблизо, като станат част от общинската администрация за един ден.

Обявените позиции за кандидатстване в тазгодишното издание са 6 – кмет, зам.-кмет „Хуманитарни дейности“, зам.-кмет „Устройство на територията, строителството и обществени поръчки“, секретар на Община Враца, председател на Общински съвет-Враца и главен архитект. В инициативата могат да участват ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години, като желаещите да се включат трябва да подадат своя  автобиография и мотивационно писмо на сайта  http://www.mfd.jabulgaria.org/. 

Участниците в „Мениджър за един ден“ ще имат възможността да се включат в решаването на реални казуси, както и да получат напътствия и подкрепа за своето кариерно развитие от техните  ментори в програмата.