Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
05.12.2018
Зам.-кметът Петя Долапчиева бе гост на 5-ия рожден ден на две социални услуги

Зам.-кметът Петя Долапчиева бе гост на 5-ия рожден ден на две социални услуги

Заместник-кметът Петя Долапчиева присъства на 5-ия рожден ден и освещаването на Защитено жилище за лица с психични разстройства и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания. На събитието присъстваха още секретарят на община Враца Нина Дакева, управителят на двете социални услуги Анна Целова, представители на институции, служители и потребители на услугите. Врачанският митрополит Григорий отслужи водосвет за здраве на работещите и настанените в институцията, след което освети сградата, в която се помещават Дневният център и Защитеното жилище.

 

„За мен е удоволствие на поднеса  поздрави от името на г-н Калин Каменов по повод вашия 5-и рожден ден. Аз виждам голяма символика в този ден – на 5 декември нашата Православна църква почита Св. Сава Чудотворец, а това е светецът, на когото се молим за здраве и берекет“. Това каза в своето приветствие към присъстващите Петя Долапчиева. „Пожелавам ви много здраве и удовлетвореност на колегите, които работят с потребителите тук, много приятни делници и още много рождени дни“, каза още зам.-кметът.

 

Към момента в Защитеното жилище за лица с психични разстройства са настанени 10 потребители, а Дневният център за пълнолетни лица с увреждания е с капацитет 10 места, като в него са настанени 8 потребителя.

#
# # # #