Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
20.02.2019
Калин Каменов изнесе урок за приятелството пред деца от НУ „Св. Софроний Врачански“

Калин Каменов изнесе урок за приятелството пред деца от НУ „Св. Софроний Врачански“

Вълнуваща и емоционална среща се проведе между кмета Калин Каменов и учениците от 4 „б“ клас на Начално училище „Св. Софроний Врачански“. Поводът за визитата на градоначалника бе участието му в открит урок на тема „Мост между поколенията“, тъй като той е бивш възпитаник на учебното заведение.

В рамките на срещата кметът разказа на четвъртокласниците за първия си учебен ден, за своя класен ръководител, за любимите му извънкласни занимания, за интересни истории от ученическите години, както и разкри пред учениците какъв е искал да стане, когато порасне.

 

От своя страна децата и класният ръководител Весела Вълчева му бяха подготвили изненада - видео обръщение от негова съученичка, както и писмо и снимки на целия клас, в който е учил Каменов.

 

„Пожелавам Ви да бъдете здрави, да не спирате да се развивате, да бъдете първи и да си поставяте високи цели. Подкрепяйте се и се уважавайте, защото приятелствата, които създавате сега, ще Ви останат за цял живот“ – каза кметът на учениците и по повод предстоящия национален празник - 3-ти март, подари на класа българското знаме. Той си тръгна с подарък от децата - рисунка на любимия им футболен отбор „Ботев Враца“.