начало » Новини
10.05.2019
Калин Каменов: „Броят на работещите в Община Враца ще се увеличава“

Калин Каменов: „Броят на работещите в Община Враца ще се увеличава“

„Не, ние няма да бъдем най-бедният регион в Европа и затова работим да привличаме инвеститори и да отстояваме правата на работещите“ – каза кметът Калин Каменов в приветствието си към делегатите на XIV редовна отчетно-изборна конференция на Синдикалния регионален съюз на КТ „Подкрепа“ във Враца. Кметът посочи още, че броят на работещите в региона ще се увеличава, поради разкриването на още предприятия и заводи и по този начин Враца ще се превърне във водещ индустриален център в Северна България. Той допълни също, че  причината да идват инвеститори във Враца са поставените критерии, но не за сметка на работниците, а съобразени с техните изисквания за достойно заплащане.

Кметът Каменов благодари на регионалния председател на КТ „Подкрепа“ –Десислава Димитрова за активната работа за защита на правата и интересите на работниците и пожела успех на конференцията.

  

Приветствие към присъстващите отправиха председателят на синдикалната организация Димитър Манолов и председателят на Общинския съвет – Румен Антов

На конференцията присъстваха още председатели на регионални структури от областта и делегати.