начало » Новини
10.06.2019
С приказни герои и много забавления започна детският празник „Усмивка“

С приказни герои и много забавления започна детският празник „Усмивка“

            Приказни герои от любими детски филми предизвикаха бурни емоции сред малчуганите при откриването на празник „Усмивка“, пред сградата на Община Враца. Кметът Калин Каменов поздрави всички родители и деца, като им пожела да се забавляват и да участват в творческите работилници. „Днешният ден е прекрасна възможност да прекараме повече време с нашите деца. Нека направим така, че за тях всеки ден да е празник, а не само 1-ви юни. Бъдете здрави, позитивни и усмихнати! Весел празник на всички!“ – каза още Каменов.

            Денят ще продължи с различни инициативи, сред които творчески работилници, куклен театър на открито, спортни игри и забавления, зумба с Малина, както и томбола с много награди.

  

Новите изненади в тазгодишното издание на детския празник са грънчарското колело, на което децата, с помощта на опитен грънчар, ще изработват различни изделия, вълшебната стая за рисунки на Моно Петра и приятели, както и машината за пяна, която ще заработи след 12:30 ч. За първи път на разположение на малките посетители ще бъде и сметосъбирачна машина.