начало » Новини
04.10.2019
Мария Попова изпрати поздравителни писма по повод Международния ден на възрастните хора

Мария Попова изпрати поздравителни писма по повод Международния ден на възрастните хора

Поздравителни адреси, по случай – Международния ден на възрастните хора - 1 октомври, изпрати Мария Попова - изпълняващ функциите на кмет, съгласно заповед, до всички пенсионерски клубове от Община Враца. Приветствие за празника получиха общо 28 организации както от населените места, така и от областния град.

„Възхищавам се на Вашия житейски опит, всеотдайност и отговорност. Бъдете горди и с борбен дух, защото ние се нуждаем от Вашата мъдрост натрупана през годините!“. В него се посочва още, че те са хората, които възпитават нашите деца да пазят българските традиции, обичаи и семейни ценности.

„Нека винаги се радвате на подкрепата и обичта на вашите близки и приятели!“ – се пише още в поздравителния адрес, адресиран до хората от третата възраст.

Поздравителен адрес по повод Деня на музиката - 1 октомври получиха: Духов оркестър при НЧ „Развитие 1869“, с диригент Бойчо Димов, Средношколски хор, с диригент Момчил Томов, Симфониета -Враца и Центърът за личностно развитие „Център за работа с деца“.