начало » Новини
12.12.2019
Връчиха стипендии на 22 деца от Враца

Връчиха стипендии на 22 деца от Враца

За поредна година, СНЦ „Вестители 2007“ връчи традиционните годишни стипендии на талантливи деца от Враца. Гост на церемонията бе кметът Калин Каменов, който благодари на всички членове на сдружението, които подпомагат развитието и обучението на младите хора от града. „Скъпи деца, бъдете здрави, борбени и не се отказвайте пред трудностите. Вярвам, че след години ще продължите започнатото от Хрисим Чучков и членовете на „Вестители 2007“, защото хората се помнят по това което са дали на околните“ – каза още Каменов.

Председателят на СНЦ „Вестители 2007“ – Хрисим Чучков пожела на стипендиантите да продължават своето образование и да надграждат натрупаните знания и умения.

  

Двадесет и две деца от различни училища в града на възраст между 7 и 18 години получиха стипендии като общата стойност на всички е 15 250 лв.

На събитието присъстваха още: членове на сдружението, представители на бизнеса, директори на образователни институции, учители и др.

Организацията подкрепя талантливи деца в неравностойно положение и със специални образователни потребности чрез стипендии, с които да стимулира стремежа им към висок успех и постижения.