начало » Новини
30.06.2009
Деца с увреждания ще изнесат благотворителен концерт

Деца с увреждания ще изнесат благотворителен концерт

Деца с увреждания ще изнесат концерт пред врачанската публика, с което освен да покажат талантите си искат да съберат и средства за лечение и закупуване на компютри с брайлово четмо. Инициативата е на Цонка Димитрова от Враца, която организира Шествие в памет на своята дъщеря Деси. Идеята е да бъдат подпомогнати всички деца в България за развитие и оцеляване на здравните им проблеми и развитие в образованието с таланта си, защото макар и незрящи, те  притежават талант, с които деца могат да станат известни личности, това се отнася за всички деца увредени с различни диагнози. Те могат да рисуват и да се изявяват, с което Вие да се уверите сами на 01.07.2009 г. от 18.00 ч. пред читалище "Развитие" - гр. Враца.
В продължение на една седмица инициаторите са събрали средства в размер на 572 лв. С тези пари е закупен синтезатор, устройство (пулт) за включване на микрофони и продължава събирането на средства за допълнителните нужди на децата и лечение в България и в чужбина.
На 1 юли явявайки се и подкрепяйки децата с техните изяви, Вие гражданите, ще помогнете те да притежават необходимите компютри с брайлово четмо.
Компания "S-music", гр. Враца изяви желание да заснеме музикален филм за нашите талантливи деца при местността "Вратцата".

За допълнителна информация се обръщайте към г-жа Цонка Димитрова – тел. 0884 24 20 84 и 0877 96 58 34