Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
06.10.2009
Заместник-кметът по образование в Община Враца Силвия Драйчева упражни своето право на отговор

Заместник-кметът по образование в Община Враца Силвия Драйчева упражни своето право на отговор

            ВЕСТНИК „КОНКУРЕНТ” ЛЪЖЕ!

            и неговия побратим „Навигатор” също.

            В няколко броя вестник „Конкурент” излезе със статии, в които отявлено лъже и представя измислени истории на някои от своите недоучили се, поръчкови служители /те не заслужават да бъдат наречени журналисти/.

            Вестник „Конкурент” излъга, че съм ходила в Министерството на образованието, младежта и науката, за да ставам заместник министър.

            Вестник „Конкурент” излъга, че съм кандидатът за кмет на град Враца от СДС и ПП ”АТАКА”.

            Вестник „Конкурент” излъга, че съм злоупотребила с плочките на Община Враца.

            Вестник „Конкурент” излъга, че съм тайно в Париж, че съм ходила в Хюстън, САЩ, че съм скачала от обучение на обучение и какво ли не още.

            И не само за мен – жертва на подобни измислици станаха Тонка Милева, Нина Дариткова, Пламен Кръстев, Пепа Владимирова, Цветелина Теофилова, експерти от Община Враца и много други.

 

            Уважаеми съграждани,

            Всеки път, когато посегнете към вестник „Конкурент” си кажете – той ме лъже! Затова не купувайте и не вярвайте на този вестник!

            Защото така му плащаме двойно, че и тройно – един път поръчителят, после пострадалият и накрая – ти читателю!

            Нека покажем, че имаме достойнство, защото е недопустимо един вестник в ХХІ век, чрез лъжи да насажда безпокойство и несигурност; да прокламира невежеството и да се подиграва с образованието – един от стълбовете на държавността и мярка за цивилизованост.Всички ние имаме нужда от сигурност, за да изпълняваме задълженията си към обществото. Така както изискваме коректност от управляващите, така и ние на своите места следва да бъдем коректни едни с други, за да създадем така необходимото на всички гражданско общество.

            Вярно е, че живеем в меркантилни времена, но ако тези опити за дискредитация на изявените личности представляват шантаж за откуп, то аз заявявам, че пари за лъжи не давам; или може би съм заплаха за някого, заради образоваността, професионализма и силата на духа си; или някой отклонява вниманието от истинския проблем.

            Ваша:

                        Силвия Драйчева

#
# # # #