Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
14.10.2009
Европейски условия за децата в ЦДГ "Детска вселена" създаде Община Враца

Европейски условия за децата в ЦДГ "Детска вселена" създаде Община Враца

            Детското заведение е с обновена материална база, за което средствата са осигурени с проект на Община Враца по ОП "Регионално развитие". ЦДГ „Детска Вселена”, гр. Враца тържествено откри днес обновената база на детското заведение. Ремонтните дейности са реализирани по проекта за подобряване на образователната инфраструктура в община Враца, финансиран от ОП „Регионално Развитие”.

            Изпълняващият длъжността кмет на община Враца Светла Кръстева, зам.-кметът по образование Силвия Драйчева и директорът на детското заведение Клавдия Костова прерязаха лентата на обновената сграда. За здраве и благополучие беше отслужен тържествен водосвет. Детското заведение получи и много подаръци от различни институции. Община Враца, в лицето на отдел „Образование” подари мултифункционално устройство, книжки и лакомства. От своя страна директорът на детското заведение дари, както повелява традицията, кърпи за майсторите. А майсторите, които имат принос детската градина да изглежда днес така се оказаха Светла Кръстева, Силвия Драйчева и строителната фирма ГУСВ. По думите на директора на ЦДГ „Детска вселена” Клавдия Костова, когато има разбирателство и професионализъм нещата се случват.

  

            Съвместната работа с община Враца е доказателство за това. Светла Кръстева и Силвия Драйчева въведоха децата в новите групи и обещаха да продължат да се грижат за децата на община Враца.

                Н. Божилова

#
# # # #