начало » Новини
03.02.2010
Община Враца ще участва в най-голямата туристическа борса в България „Ваканция Спа Експо 2010”, която ще се проведе от 25 до 27 февруари в НДК- София

Най-значимият туристически форум е предназначен за професионалисти и масова публика, място за среща на туристическия бранш от България и чужбина. Очаква се в 27-то издание на традиционната туристическа проява да вземат участие над 20 общини, туроператорски фирми и международни партньори от Гърция, Испания, Италия, Македония, Кипър, Великобритания, САЩ, Италия, Хърватска, Полша, Румъния и много други.

В програмата на борсата са включени редица дискусии по актуални теми, презентации на туристически продукти и програми, демонстрации на местни занаяти, ритуали и карнавални костюми, пресконференции, фолклорни програми и дегустации на английски чай и чилийски вина.

Община Враца отправи покана към хотелиерите и представителите от туристическия бранш да предоставят рекламни материали, които ще бъдат на разположение на посетителите и контрагентите по време на най-големия туристически форум в България.

                Б. Банкова