Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
11.05.2010
На 14. 05. 2010г. в 16 часа в Заседателната зала на Община Враца кметът д-р Костадин Шахов ще приеме актьора Филип Трифонов и режисьора Андрей Слабаков,

които гостуват по повод прожекцията на българския игрален филм „Момчето си отива”. Събитието ще се състои на 14 май от 20.30 ч. пред Община Враца като част от проекта на режисьора Андрей Слабаков „Пътуващо кино”.

Каним всички желаещи, журналисти, граждани и гости на града да посетят ключовите места, на които са заснети най – емблематичните сцени от филма, както и всички статисти, взели участие във филма - от 19.30 ч. в СОУ „Козма Тричков” на среща със специалния гост на вечерта Филип Трифонов.

 „Момчето си отива” е сниман през 1972 г. от врачанския режисьор Людмил Кирков по сценарий на Георги Мишев. Главната роля се изпълнява от Филип Трифонов, който ще присъства на прожекцията. Това е една от първите роли на актьора и остава и една от най-известните му. Филмът е заснет изцяло във Враца и в него участва известната българска актриса Невена Коканова.

#
# # # #